Vrijstaande woning in Split-Dalmatië, Kroatië

€ 1.650.000

Deze elegante villa is gelegen op een perceel grond van 622 m2 en beschikt over 256 m2 woonoppervlak verdeeld over twee verdiepingen.

Deze villa beschikt over een modern design, strakke lijnen en grote glazen wanden, waardoor vanuit elke kamer een inspirerend uitzicht op de zee mogelijk is. De begane grond bestaat uit een entree, die leidt naar een open ruimte waarin zich een ruime, rijk uitgeruste keuken met eethoek bevindt, een woonkamer met een ontspanningshoek uitgerust met een pooltafel, koffiezetapparaat, wijnkoelkast en voor de allerkleinsten is er een PlayStation. Op dezelfde verdieping is er ook een slaapkamer met een badkamer en een extra toilet, uitgerust met een wasmachine en een wasdroger. Alle kamers hebben toegang tot een ruim terras. Het bijzondere aan deze woning is de buitenkant, die een uniek terras heeft om te ontspannen, waar zich een eethoek met een barbecue, een zonnedek met ligstoelen en een buitenzwembad met zeewater bevindt. De specialiteit van deze verdieping is het onbelemmerde en prachtige uitzicht op de zee. Een interne trap leidt naar de tweede verdieping, waar zich ook drie slaapkamers bevinden die luxe uitstralen. Elk van hen heeft een eigen badkamer en toegang tot een balkon met een spectaculair uitzicht op de zee. Voor extra comfort is de villa uitgerust met het modernste verwarmings- en koelsysteem, de zogenaamde met een warmtepomp, die ook bijdraagt ​​aan het behoud van het milieu. En alle kamers van deze villa zijn voorzien van vloerverwarming. Deze elegante woning is volledig gemeubileerd en biedt een verfijnde en comfortabele leefruimte. Naast de indrukwekkende faciliteiten in de villa zelf, biedt het ook een praktische parkeerplaats achter het huis. Dit extra detail biedt gemak voor voertuigeigenaren, waardoor ze veilig en gemakkelijk kunnen parkeren, wat bijdraagt ​​aan het algehele comfort van deze prachtige woning.

De villa is gelegen in de stad Maslenica, vlakbij de stad Zadar. De stad staat bekend om de Masleničko-brug, die een belangrijke rol speelt bij het verbinden van het noordelijke en zuidelijke deel van de Kroatische kust, waardoor het een belangrijke verkeersroute is. Tegelijkertijd biedt Maslenica een rustige omgeving met een prachtig uitzicht op de zee en de bergen en is het een ideale bestemming voor een ontspannen vakantie. De stad Zadar zelf en de luchthaven van Zadar liggen op 30 minuten rijden van de accommodatie.

Kenmerken

  • Prijs € 1.650.000
  • Woonoppervlakte 256 m2
  • Perceeloppervlakte 622 m2
  • Soort woning Vrijstaande recreatiewoning
  • Bouwvorm Nieuwbouw
  • Aantal slaapkamers 4
  • Aantal badkamers 4
  • Woningfaciliteiten
    • Zwembad

Location