Appartement in Huelva, Spanje

v.a. € 230.000

Los Colibries is een nieuwe ontwikkeling in Isla Canela, waarvan fase 1 bijna gereed is en er gestart gaat worden met fase 2. Het gehele project bestaat uit 77 moderne appartementen, waaronder vijf prachtige penthouses, en acht geschakelde villa’s direct gelegen aan de 18-holes golfbaan. De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers en een royaal terras of eigen tuin.

De appartementen variëren van 62m² – 143m² en hebben 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. De woonkamer en keuken staan met elkaar in verbinding en bieden een fraai uitzicht over de tuin met zwembad. De woningen op de begane grond beschikken naast een terras ook over een privé tuin.

Bijzonderheden
Los Colibríes heeft een ideale ligging ten opzichte van de internationale luchthaven van Faro, in minder dan een uur vanaf het vliegveld bent u bij uw woning. Het vliegveld van Sevilla ligt op 1,5 uur rijden.

Het project heeft een groot gemeenschappelijk zwembad voor volwassenen en een kinderbad omringd door prachtige tuinen en een multifunctionele gemeenschappelijke ruimte. Ook de tennis- paddel en basketbalvelden behoren tot de gemeenschappelijke delen. Iedere woning heeft een eigen parkeerplaats en naar wens is er extra berging ruimte beschikbaar. Om het plaatje compleet te maken is er een winkelcentrum voor de deur (2025)

Alle woningen zijn voorzien van een ingerichte keuken met oven, kookplaat en afzuigkap, smart home automatisering, mechanisch ventilatiesysteem, volledig ingerichte badkamers met douches, voorbereiding voor airconditioning en een eigen parkeerplaats.

Het is mogelijk om uw woning te laten verhuren en zo een aantrekkelijk rendement te behalen.

Highlights:
– Een tot drie slaapkamers
– Ruime tuin of terras
– Gemeenschappelijk zwembad en tuin
– Eigen parkeerplaats
– Direct aan 18-holes golfbaan
– Dicht bij het strand en centrum
– Winkelcentrum voor de deur (2025)
– Midden in de natuur
– Authentiek stukje Spanje

Verwachte oplevering fase 1: juni – oktober 2024

Dicht tegen de Portugese grens ligt het pittoreske Ayamonte. Een van oorsprong rustig, typisch Spaans vissersdorpje met authentieke witte huizen. In het dorp is nog altijd een vissershaven te vinden en er hangt een gezellige Spaanse sfeer omdat er veel Spanjaarden in deze omgeving een tweede woning bezitten. In het centrum vindt u leuke winkeltjes, daarbij kunt u bij verschillende restaurants letterlijk de Spaanse cultuur proeven!

Isla Canela is een natuurlijk schiereiland dat door een brug met Ayamonte is verbonden. Deze kustplaats is geliefd door de kenmerkende schitterende zachte zandstranden en de prachtige natuur. Het schone strand is lang en breed, zodat u er in alle rust kunt genieten van een heerlijke, zonnige vakantiedag. Voor golfliefhebbers heeft Isla Canela een mooie 18-holes golfbaan.

Kenmerken

  • Prijs v.a. € 230.000
  • Woonoppervlakte 62 m2
  • Soort woning Appartement
  • Bouwvorm Nieuwbouw
  • Bouwjaar 2024
  • Aantal slaapkamers 3
  • Aantal badkamers 2
  • Woningfaciliteiten
    • Airco
    • Tuin
    • Zwembad

Location