Appartement in Noordrijn-Westfalen, Duitsland

€ 337.500

Gelegen op de eerste verdieping van het gebouw ligt dit zeer mooie twee slaapkamer appartement (60m²). Via de centrale entree, met het trappenhuis en de lift, betreedt u het appartement. De ruime living heeft een luxe open keuken en een comfortabele zithoek met uitzicht naar buiten. Via de openslaande deuren heeft u toegang naar het overdekte balkon (17m²) met prachtig uitzicht over de vallei. Het appartement heeft twee ruime slaapkamers. De badkamer beschikt over een Infrarood-sauna, rainshower en een dubbele wastafel. Het toilet bevindt zich in een separate ruime.

De Sauerlandse regio Winterberg is al jaren een begrip bij de Nederlandse vakantieganger en is in vrijwel alle seizoenen een gewilde bestemming voor jong en oud. Niet ten onrechte, want de regio heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in een toeristische infrastructuur die zijn weerga niet kent.

Fietsen of wandelen door de fraaie natuur in het hart van het Sauerland? Op nog geen 5 kilometer afstand van Winterberg ligt het sfeervolle dorpje Altastenberg, op een hoogte van 800 meter. Aan het begin van het dorp, vlak naast het skigebied, ligt deze mooie accommodatie “ Astenblick Apartments”. Het moderne gebouw bestaat uit 20 luxe appartementen verdeeld over 6 verdiepingen. Astenblick Apartments ligt vrijwel naast de piste.

Deze regio staat bekend om zijn authentieke vakwerkhuizen en traditionele residenties. Het design van Astenblick Apartments is geïnspireerd op deze klassieke bouwstijl en door de combinatie met een eigentijds ontwerp krijgt het geheel een verfrissende uitstraling. De mooie glas façade zorgt voor veel licht in de woningen en maakt dat u kunt genieten van een schitterend en weids uitzicht.

Highlights
✓ luxe 2 slaapkamer appartement
✓ volledig ingericht
✓ op 300 meter van de skilift “Skikarussell Altastenberg”
✓ met eigen parkeerplaats
✓ prachtig panorama uitzicht
✓ in populair vakantiegebied
✓ professionele toeristische verhuur
✓ aantrekkelijk rendement
✓ volledig gerealiseerd – snel genieten!

Kenmerken

  • Prijs € 337.500
  • Woonoppervlakte 60 m2
  • Soort woning Appartement
  • Bouwvorm Bestaande bouw
  • Bouwjaar 2020
  • Aantal slaapkamers 2
  • Aantal badkamers 1

Location